فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

تیم ما شامل کارشناسان فروش ، بازرگانی و خدمات است که در سال 1391 شروع به فعالیت کرده است . زمینه فعالیت آل اسکیل شامل فروش و خدمات انوع سیستم های توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد . تخصص ما فروش انواع ترازو دیجیتال ، باسکول دیجیتال ، چرخ گوشت صنعتی ، کالباس بر و … است .
آل اسکیل به عنوان مجهز ترین فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی محصولات خود را با تضمین بالاترین کیفیت و بهترین قیمت ارائه می دهد . به منظور جلب رضایتمندی مشتریان محیطی را فراهم ساخته ایم تا با مراجعه حضوری به فروشگاه محصول مورد نیاز را خریداری نمایند همچنین برای آن گروه از مشتریان که امکان مراجعه حضوری ندارند فروش اینترنتی را فراهم ساخته ایم تا به صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت نمایند . ارسال کالا در این مجموعه در اسرع وقت صورت می پذیرد همچنین ارسال محصولات به سایر شهرها از طریق پست ، باربری ، تیپاکس ، حمل و نقل هوایی و سایر روش های ارسال صورت می پذیرد .
ساعت فعالیت کارکنان آل اسکیل همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از 8:00 صبح الی 17:00 میباشد . همچنین شما مشتریان عزیز می توانید در خارج از ساعات کاری با تلفن همراه درج شده در وب سایت در تماس باشید .

طبقه بندی موضوعی

دستگاه کالباس بر از ابزارهای ضروری برای هر سوپرمارکت، رستوران و فروشگاه مواد غذایی هستند که امکان تهیه گوشت های برش خورده با اندازه دقیق و یکدست را دارند. اما استفاده نادرست و بدون احتیاط باعث آسیب دیدن اپراتور و کارمندان میشود. معمولا این دستگاه های برش دارای پوشش تیغه و یک حلقه محافظ تیغه برای ایمنی بیشتر هستند ولی رعایت دستورالعمل های ایمنی برای حفظ ایمنی کاربران الزامی می باشد.

تیغه تیز دستگاه در حین چرخش و حتی خاموش بودن دستگاه برای کاربران خطری همیشگی دارد و تأیید اینکه تمام دستگاه های امنیتی قبل از شروع یک روز کار جدید به طور صحیح عمل می کنند ، بسیار مهم است. بنابراین ارائه آموزش کار با این تجهیزات مناسب ترین و بهترین روش برای جلوگیری از خسارت های ناشی از زخمی شدن کارمندان می باشد. برای کاهش مشکلات احتمالی این جزئیات کوچک را آموزش دهیم:

  • مطمئن شوید که اپراتور دستگاه از سن قانونی برخوردار باشد (+18)
  • قبل از اجازه استفاده از آن، دانش پرسنل دستگاه را تست کنید
  • دستکش های مقاوم در برابر تیغه کالباس بر را بخواهید همیشه در هنگام کار با دستگاه و هنگام تمیز کردن آن ها را بپوشید.
  • همیشه در هنگام کار با دستگاه کالباس بر تمرکز داشته باشید.
  • به کارگران یادآوری کنید که هرگز با دستهای بدون دستکش گوشت را فشار ندهند. برای فشار دادن مواد غذایی به سمت تیغه، یک دستکش ایمن تهیه کنید.
  • از کارمندان بخواهید تا حد امکان به دستگاه اسلایسر نزدیک نشوند.
  • دستکاری در سوئیچ ایمنی ممنوع است. این یک عنصر حیاتی برش دهنده گوشت است. بنابراین از دستکاری آن بپرهیزید.

کیفیت تیز بودن تیغه عمر بسیار طولانی تیغ را تضمین می کند ، یک برش مناسب برای برش است و با این کار از تلاش های اضافی موتور جلوگیری می شود. قبل از تیز کردن ، مطمئن شوید که تیغه کاملاً تمیز و بدون چربی است. روش تیز کردن باید حداقل یکبار در روز انجام شود تا لبه برش تیز و طولانی تر بماند.

 

فروشگاه آل اسکیل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی