فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

تیم ما شامل کارشناسان فروش ، بازرگانی و خدمات است که در سال 1391 شروع به فعالیت کرده است . زمینه فعالیت آل اسکیل شامل فروش و خدمات انوع سیستم های توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد . تخصص ما فروش انواع ترازو دیجیتال ، باسکول دیجیتال ، چرخ گوشت صنعتی ، کالباس بر و … است .
آل اسکیل به عنوان مجهز ترین فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی محصولات خود را با تضمین بالاترین کیفیت و بهترین قیمت ارائه می دهد . به منظور جلب رضایتمندی مشتریان محیطی را فراهم ساخته ایم تا با مراجعه حضوری به فروشگاه محصول مورد نیاز را خریداری نمایند همچنین برای آن گروه از مشتریان که امکان مراجعه حضوری ندارند فروش اینترنتی را فراهم ساخته ایم تا به صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت نمایند . ارسال کالا در این مجموعه در اسرع وقت صورت می پذیرد همچنین ارسال محصولات به سایر شهرها از طریق پست ، باربری ، تیپاکس ، حمل و نقل هوایی و سایر روش های ارسال صورت می پذیرد .
ساعت فعالیت کارکنان آل اسکیل همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از 8:00 صبح الی 17:00 میباشد . همچنین شما مشتریان عزیز می توانید در خارج از ساعات کاری با تلفن همراه درج شده در وب سایت در تماس باشید .

طبقه بندی موضوعی

راهنمای خرید چرخ گوشت صنعتی گیربکسی

يكشنبه, ۶ شهریور ۱۴۰۱، ۰۴:۴۰ ب.ظ

چرخ گوشت صنعتی گیربکسی ( Gearbox industrial meat grinder ) از جمله دستگاه هایی است که مناسب برای استفاده در پروتئینی ها، هتل ها و رستوران ها، کارخانجات بسته بندی مواد گوشتی، رستوران ها و … می باشد و قادر به ارائه خروجی 40 کیلوگرم تا 2000 کیلوگرم در هر ساعت برای کاربر خواهد بود که البته متغیر بودن این میزان بازدهی بستگی به قدرت موتور دستگاه دارد که در انواع مختلف آن ها، این قدرت موتور متفاوت است. در بررسی از نظر قدرت موتور این دستگاه ها باید به  1 الی 15 اسب بخار اشاره نماییم که در مدل های تمام استیل و نیمه استیل قابلیت انتخاب را دارند. 

در واقع ساختار انتقال قدرت موتور در این محصولات، تعیین کننده مدل گیربکسی و تسمه ای آن ها شده است. در مدل گیربکسی، انتقال نیروی موتور با استفاده از چرخ دنده هایی که درون گیربکس یا جعبه دنده قرار دارد، انجام می شود. ولی در مدل تسمه ای به کمک تسمه این اتفاق می افتد. Gearbox meat grinder قابلیت چرخ گیری مواد آبدار مثل پیاز را ندارد که این مربوط به ساختار خطی گلویی، روده و تیغه آن می باشد. 

شاید بپرسید که اگر آبگیری با استفاده از این دستگاه ها انجام شود باعث بروز چه مشکلی خواهد شد؟ 

آب پشت گلویی جمع می شود و از دستگاه خارج نمی شود، در نتیجه موجب ایجاد بوی نامطبوع و هم چنین آسیب به قطعات داخلی چرخ گوشت خواهد شد. در حالی که در مدل های تسمه ای این مواد به راحتی از دستگاه خارج شده و ایجاد مشکل نمی کند. 

چرخ گوشت صنعتی

بسیاری از افراد در زمان خرید می گویند که چرخ گوشت گیربکسی نیاز آن ها را برطرف می نماید ولی هر از گاهی نیاز دارند تا با استفاده از این دستگاه پیاز را نیز چرخ گیری کنند، برای این کار چه باید کرد؟

نمی توان تضمین نمود که با استفاده از روش پیشنهادی مشکلی برای دستگاه به وجود نمی آید ولی احتمال ایجاد مشکل را کمتر می کند. به همین منظور بهتر است که پایه های کوتاهی در قسمت پایه های پشتی چرخ گوشت تعبیه کرد که دستگاه را به سمت جلو یک مقدار تمایل نماید تا کمکی به تخلیه آب پیاز کرده و آب پیاز درون گیربکس باقی نماند. که این البته روشی برای کاهش این مشکل است ولی کامل آن را از بین نمی برد. 

در بین تولیدات انبوه بازار انواعی از پرفروش ترین چرخ گوشت ها را می بینیم که می توان به: چرخ گوشت امگا، Meat Grinder الکتروکار، چرخ گوشت صنعتی چگا، Gearbox meat grinder براکس و … را اشاره کرد که در مدل های مختلف با کیفیت بسیار عالی قابلیت استفاده را دارند. 

نکاتی در مورد چرخ گوشت گیربکسی در زمان خرید

  • رومیزی و ایستاده: Meat Grinder رومیزی در ابعاد مختلف مناسب برای قرار گرفتن بر روی میز است که دستگاه هایی در مدل های 12 تا 42 در این گروه قرار گرفته اند که فضای کمی را محدود می کنند. و اما در مدل ها ایستاده که در سایز های 32، 42 و 52 در این گروه قرار گرفته اند، چرخ هایی در زیر دستگاه وجود دارد که جابجایی را برای کاربر راحت می سازد. فضای اشغال شده توسط این دستگاه ها زیاد است. 
  • تمام استیل و نیمه استیل: در مدل تمام استیل هم بدنه و هم قطعات هر دو از استیل ساخته می شود ولی در مدل نیمه استیل بدنه از استیل و قطعات از چدن می باشد. 
  • میزان خروجی گوشت که در ابعاد 12، 22، 32، 42 و 52 قرار دارد. در واقع این خروجی تعیین کننده حجم گوشت چرخ گیری شما است. 
  • توان: توان بالاتر برابر با سرعت چرخ گیری بیشتر است. اگر توان دستگاه متناسب با نیاز شما باشد در واقع سبب طولانی تر شدن عمر محصول می گردد و مانع از رسیدن آسیب به موتور می شود. 
  • ظرفیت: چرخ گوشت ها بنابر مدل های مختلف، دارای ظرفیت های متفاوتی نیز هستند. برای مثال دستگاه هایی با خروجی 32 و 42 معمولاً بازدهی از 40 تا 1200 کیلوگرم را برای کاربر دارند که این ظرفیت در سایز 52 به 4000 کیلوگرم می رسد. پس توجه داشته باشید که مطابق با نیاز کاری خود، دستگاه مورد نظر را تهیه کنید. 
  • پنجره: این قطعه تعیین کننده خروجی گوشت در سایز های مختلف است. 

پنجره چرخ گوشت

  • مجهز بودن کالا به سیستم حفاظت دمایی: این سیستم باعث می شود تا زمانیکه موتور دستگاه بدلیل کارکرد های زیاد داغ شده، با خاموش کردن خودکار دستگاه مانع از رسیدن آسیب به موتور آن شود و تا زمانیکه که موتور خنک نشده اجازه روشن شدن را به چرخگوشت ندهد. 
  • مجهز بودن دستگاه به سیستم چرخش معکوس: این قابلیت کمک می کند تا باقی مانده ی گوشت های مسدود شده در مسیر خروجی دستگاه، با زدن این دکمه خارج شوند. 

    یک چرخ گوشت صنعتی خوب چه ویژگی هایی دارد؟

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی