فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

تیم ما شامل کارشناسان فروش ، بازرگانی و خدمات است که در سال 1391 شروع به فعالیت کرده است . زمینه فعالیت آل اسکیل شامل فروش و خدمات انوع سیستم های توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد . تخصص ما فروش انواع ترازو دیجیتال ، باسکول دیجیتال ، چرخ گوشت صنعتی ، کالباس بر و … است .
آل اسکیل به عنوان مجهز ترین فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی محصولات خود را با تضمین بالاترین کیفیت و بهترین قیمت ارائه می دهد . به منظور جلب رضایتمندی مشتریان محیطی را فراهم ساخته ایم تا با مراجعه حضوری به فروشگاه محصول مورد نیاز را خریداری نمایند همچنین برای آن گروه از مشتریان که امکان مراجعه حضوری ندارند فروش اینترنتی را فراهم ساخته ایم تا به صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت نمایند . ارسال کالا در این مجموعه در اسرع وقت صورت می پذیرد همچنین ارسال محصولات به سایر شهرها از طریق پست ، باربری ، تیپاکس ، حمل و نقل هوایی و سایر روش های ارسال صورت می پذیرد .
ساعت فعالیت کارکنان آل اسکیل همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از 8:00 صبح الی 17:00 میباشد . همچنین شما مشتریان عزیز می توانید در خارج از ساعات کاری با تلفن همراه درج شده در وب سایت در تماس باشید .

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

توزین کالاهای کوچک و موادی که از حجم پایین برخوردار هستند توسط ترازوی فروشگاهی امکان پذیر نیست. در توزین مواد ریز گرمی دقت بالا در وزن کشی اولین شرط نمایش صحیح وزن می باشد بنابراین ترازوی آزمایشگاهی با کاربری متفاوت تر جهت توزین های سبک و حساس مورد استفاه قرار می گیرد.
دقت های توزین یک گرم،یک صدم، یک هزارم و یک صدهزارم برای سیستم های توزین حساس در نظر گرفته شده است. این محصولات از نظر ظاهری به دو دسته محفظه دار و بدون محفظه تقیسم می شود که نوع آن بر اساس حساس بودن توزین انتخاب می شود.
ما سیستم های توزین متنوعی را ارائه می دهیم که در آزمایشگاه ها، دانشگاه ها، مراکز بسته بندی و … کاربرد خواهند داشت. آل اسکیل نمایندگی برندهای معتبر محصولات AND ژاپن، آدام، کیا را در این وب سایت در اختیار مشتریان قرار می دهد.

انواع ترازوی آزمایشگاهی

  • ترازوی آنالیتیکال

این نمونه از ترازوی آزمایشگاهی برای اندازه گیری میکروگرم تا میلی گرم و اندازه گیری و توزین های بسیار دقیق بکار می رود. طول عمر این محصولات نسبت به سایرین بیشتر است و ساختار آن ها به شکلی ست که دارای محفظه توزین هستند تا بتوانند در زمان وزن کشی به دقیق ترین شکل ممکن به دور از هر نوع تأثیر گذاری شرایط محیطی بر روی وزن، توزین را انجام دهد. این ترازوی های تحلیلی برای اندازه گیری نمونه های بسیار کوچک بکار می روند.   

این مدل از ترازوی های آزمایشگاهی حساس و دقیق قادر به وزن کشی مواد بدون کوچک ترین اثرات محیطی ساکن نظیر باد، جریان عادی هوا و … هستند. ترازوی آنالیتیکال آزمایشگاهی قادر به تنظیم کالیبراسیون به صورت داخلی و خارجی است که در اغلب مدل هایی با کالیبراسیون خودکار، دستگاه بدون هیچ گونه عمل خاصی در زمان روشن بودن قادر است تا توزین را انجام دهد. دقت در ترازوی تحلیلی از تا 0.00001 یا 0.0001 گرم بالا می رود که البته این میزان دقت بستگی به ظرفیت محصول خواهد داشت. از دیگر ویژگی های این محصولات می توان به سنجش چگالی یا دانسیته، توزین درصدی و آمارگیری اشاره کرد. 

 

  • ترازوی گرمی

ترازوی گرمی را می توان یکی از بهترین انواع ترازوی طلا فروشی و زعفران در نظر گرفت که دقت سنجش در آن ها بر اساس ظرفیت دستگاه 0.001 گرم، 0.01 گرم یا 0.1 گرم است. این دستگاه ها ابعاد کوچک دارند و اغلب بدون محفظه ساخته می شوند. 

  • ترازوی مایکرو

این ترازو را می توان یکی از دقیق ترین ترازوی موجود در جهان دسته بندی کرد. دقت ترازوی مایکرو بسیار بالاست و قادر به توزین بر اساس واحد میکروگرم می باشد. دقت سنجش در این گروه از ترازو ها بین 0.1 میکروگرم تا 1 میکروگرم است که بر اساس ظرفیت تعیین می شود. 

 

  • ترازوی تحلیلگر

این مدل از ترازو ها مشابه نمونه های ترازوی آنالیتیکال می باشند با این تفاوت که قادر هستند در کنار کار توزین به قابلیت های دیگر نظیر آنالیز (تحلیل‌هایی مبتنی بر ارائه آمار بر مبنای درصد یا نمایش نمودارهای میله‌ای و موارد مشابه)، محاسبه دانسیته یا چگالی و Dosing بپردازند. دقت در این مقیاس های توزین نیز مانند سایر مدل های ترازو آزمایشگاهی بستگی به ظرفیت دستگاه دارد. 

  • ترازوی رطوبت سنج

ترازوی رطوبت سنج برای اندازه گیری میزان رطوبت موجود در ماده بکار می رود. روش کار با ترازوی آزمایشگاهی رطوبت سنج بدین شکل می باشد که در ابتدا نمونه در ظرف توزین قرار می گیرد و رطوبت موجود در آن اندازه گیری می شود، سپس درب ترازو بسته شده و با فشردن دکمه، نمونه خشک می شود. در این زمان دستگاه دوباره نمونه را وزن می کند و وقتی آزمایش یه پایان رسید، رطبوت نمونه اولیه به طور خودکار محاسبه می گردد. 

روش کار با ترازوی دیجیتال آزمایشگاهی

  1. قبل از تورین لازم است تا برای مدتی دستگاه را در محیط قرار دهید تا دمای آن با محیط یکی شود. 
  2. در این مرحله ترازو را روشن کنید و در صورت نمایان شدن علامت Stable، ظرف را در محل تعیین شده بر روی دستگاه قرار دهید. 
  3. با دکمه ی Zero یا Tare ترازو را صفر کنید.
  4. بعد از صفر کردن ترازو، ماده را درون ظرف توزین قرار دهید تا وزن آن نمایش داده شود. 
  5. برای اندازه گیری دقیق تر لازم است تا در ابتدا وزن ظرف و سپس وزن ظرف و نمونه را همزمان با هم اندازه بگیرید تا از اختلاف این دو عدد، وزن نمونه اصلی به دست آید.
شرکت آل اسکیل
۲۵ ارديبهشت ۹۹ ، ۱۰:۴۷ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

ترازوی 30 کیلویی در دسته بندی ترازو فروشگاهی و ترازو صنعتی قرار می گیرد و با تنوع بالایی در حال تولید است. دامنه ای گسترده از این دستگاه ها را در بالا مشاهده می کنید که در مدل های مختلفی تولید شده اند و بر حسب همین مدل، دارای ویژگی های متفاوتی هستند.
این ترازو در مدل های پرینتر دار، بدون پرینتر، بارکد پرینتر و لیبل پرینتر تولید می شود.
از جمله تولید کنندگان ایرانی ترازو 30 کیلویی را می توان شرکت ترازو محک، شرکت ترازو پند، شرکت ترازو رادین، شرکت ترازوی توزین صدر معرفی نمود که چنان ظرافت در تولید را رعایت کرده اند که بیننده را به وجد می آورد و از نظر عملکرد نیز باید بگوییم این اقلام بی نظیر هستند و توانسته اند پرطرفدار ترین تجهیزات در بازار معرفی شوند. 
ترازوی 30 کیلویی توسط کمپانی های مشهور خارجی نظیر ترازوی دیبال، ترازوی دیجی و ترازوی cas با کارایی های متنوع تولید می گردد.
ترازو دیجیتال 30 کیلویی معمولا در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها، میوه فروشی ها، خشکبار و سایر فروشگاه های مواد غذایی و همچنین مراکز بسته بندی، کارخانجات و کارگاه های تولیدی کاربرد دارد که قادر به وزن کشی بار تا حداکثر 30 کیلوگرم است که دقت در این دستگاه ها بر حسب مدل محصول متغیر می شود. 

ساختاری از نوع علمک دار و بدون علمک این دستگاه ها در کنار طراحی بدنه ای از بهترین متریال موجب شده تا نگاه کاربران به خرید راحت تر باشد، چرا که می توانند در بین این اقلام متنوع، مورد مد نظر خود را یافت نمایند. آپشن های قرار داده شده در این تجهیزات متفاوت است بنابراین انتخاب هر کدام باید مطابق با نیاز شما صورت گیرد. 

آل اسکیل مرجع تخصصی فروش انواع سیستم های توزین تمامی محصولات خود را با تضمین بهترین قیمت و گارانتی معتبر ارائه می دهد. در این وب سایت شما را با انواع ترازو ، ویژگی ها و قیمت آن آشنا می کنیم. جهت خرید ترازو دیجیتال و کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

شرکت آل اسکیل
۱۸ ارديبهشت ۹۹ ، ۱۰:۵۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

دستگاه کالباس بر که در اصطلاح به عنوان اسلایسر نیز معرفی میشود از لحاظ کاربری در مدل های کالباس بر فروشگاهی، صنعتی و خانگی تقسیم میشود که هرکدام از این ها از عملکرد گوناگونی برخوردار هستند. ما در این بخش به معرفی این محصولات میپردازیم.

کالباس بر فروشگاهی:
این نوع اسلایسر در فروشگاه هایی نظیر سوپرمارکت ها، فست فود و رستوران ها، خرده فروشی ها، پروتئینی ها و … کارایی دارد. نحوه کارکرد این دستگاه به صورت دستی است و در برخی پروتئینی های بزرگ با حجم کاری بالا کالباس بر اتوماتیک نیز مورد استفاده قرار میگیرد. براش برش کالباس با درصد گوشت کمتر و قطر کوچکتر اسلایسر در سایز های 25 و 27/5 سانت ایده آل است.

کالباس بر صنعتی:
این دستگاه معمولا از قطر تیغه بزرگ تری برخوردار است و قادر به برش انواع کالباس با درصد گوشت بالا و قطر بزرگ میباشد. عملکرد این دستگاه به دو نوع دستی و اتوماتیک تقسیم می شود که با در نظر گرفتن میزان حجم کاری انتخاب میگردد. یک اسلایسر صنعتی در سایز های 30 و 35 سانت ارائه میگردد. پروتئینی های بزرگ، کارخانجات سوسیس و کالباس و کارخانجات بسته بندی معمولا از این نوع دستگاه استفاده میکنند.

کالباس بر خانگی:
بسیاری از افراد برای رعایت بهداشت و حتی کسب درآمد خانگی اقدام به تهیه کالباس خانگی میکنند. و از آنجایی که برش اصولی و یک دست کالباس نیازمند دستگاه مناسب این کار است، تهیه کالباس بر خانگی برای برش کالباس خانگی یکی از نیازهای اصلی کاربران است. سایز تیغه این محصولات در مقایسه با مدل های فروشگاهی و صنعتی، کوچکتر است.

 

شرکت آل اسکیل
۱۱ ارديبهشت ۹۹ ، ۱۰:۵۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر