فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

تیم ما شامل کارشناسان فروش ، بازرگانی و خدمات است که در سال 1391 شروع به فعالیت کرده است . زمینه فعالیت آل اسکیل شامل فروش و خدمات انوع سیستم های توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد . تخصص ما فروش انواع ترازو دیجیتال ، باسکول دیجیتال ، چرخ گوشت صنعتی ، کالباس بر و … است .
آل اسکیل به عنوان مجهز ترین فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی محصولات خود را با تضمین بالاترین کیفیت و بهترین قیمت ارائه می دهد . به منظور جلب رضایتمندی مشتریان محیطی را فراهم ساخته ایم تا با مراجعه حضوری به فروشگاه محصول مورد نیاز را خریداری نمایند همچنین برای آن گروه از مشتریان که امکان مراجعه حضوری ندارند فروش اینترنتی را فراهم ساخته ایم تا به صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت نمایند . ارسال کالا در این مجموعه در اسرع وقت صورت می پذیرد همچنین ارسال محصولات به سایر شهرها از طریق پست ، باربری ، تیپاکس ، حمل و نقل هوایی و سایر روش های ارسال صورت می پذیرد .
ساعت فعالیت کارکنان آل اسکیل همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از 8:00 صبح الی 17:00 میباشد . همچنین شما مشتریان عزیز می توانید در خارج از ساعات کاری با تلفن همراه درج شده در وب سایت در تماس باشید .

طبقه بندی موضوعی

آشنایی با ترازوی آزمایشگاهی

پنجشنبه, ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۷ ق.ظ

توزین کالاهای کوچک و موادی که از حجم پایین برخوردار هستند توسط ترازوی فروشگاهی امکان پذیر نیست. در توزین مواد ریز گرمی دقت بالا در وزن کشی اولین شرط نمایش صحیح وزن می باشد بنابراین ترازوی آزمایشگاهی با کاربری متفاوت تر جهت توزین های سبک و حساس مورد استفاه قرار می گیرد.
دقت های توزین یک گرم،یک صدم، یک هزارم و یک صدهزارم برای سیستم های توزین حساس در نظر گرفته شده است. این محصولات از نظر ظاهری به دو دسته محفظه دار و بدون محفظه تقیسم می شود که نوع آن بر اساس حساس بودن توزین انتخاب می شود.
ما سیستم های توزین متنوعی را ارائه می دهیم که در آزمایشگاه ها، دانشگاه ها، مراکز بسته بندی و … کاربرد خواهند داشت. آل اسکیل نمایندگی برندهای معتبر محصولات AND ژاپن، آدام، کیا را در این وب سایت در اختیار مشتریان قرار می دهد.

انواع ترازوی آزمایشگاهی

  • ترازوی آنالیتیکال

این نمونه از ترازوی آزمایشگاهی برای اندازه گیری میکروگرم تا میلی گرم و اندازه گیری و توزین های بسیار دقیق بکار می رود. طول عمر این محصولات نسبت به سایرین بیشتر است و ساختار آن ها به شکلی ست که دارای محفظه توزین هستند تا بتوانند در زمان وزن کشی به دقیق ترین شکل ممکن به دور از هر نوع تأثیر گذاری شرایط محیطی بر روی وزن، توزین را انجام دهد. این ترازوی های تحلیلی برای اندازه گیری نمونه های بسیار کوچک بکار می روند.   

این مدل از ترازوی های آزمایشگاهی حساس و دقیق قادر به وزن کشی مواد بدون کوچک ترین اثرات محیطی ساکن نظیر باد، جریان عادی هوا و … هستند. ترازوی آنالیتیکال آزمایشگاهی قادر به تنظیم کالیبراسیون به صورت داخلی و خارجی است که در اغلب مدل هایی با کالیبراسیون خودکار، دستگاه بدون هیچ گونه عمل خاصی در زمان روشن بودن قادر است تا توزین را انجام دهد. دقت در ترازوی تحلیلی از تا 0.00001 یا 0.0001 گرم بالا می رود که البته این میزان دقت بستگی به ظرفیت محصول خواهد داشت. از دیگر ویژگی های این محصولات می توان به سنجش چگالی یا دانسیته، توزین درصدی و آمارگیری اشاره کرد. 

 

  • ترازوی گرمی

ترازوی گرمی را می توان یکی از بهترین انواع ترازوی طلا فروشی و زعفران در نظر گرفت که دقت سنجش در آن ها بر اساس ظرفیت دستگاه 0.001 گرم، 0.01 گرم یا 0.1 گرم است. این دستگاه ها ابعاد کوچک دارند و اغلب بدون محفظه ساخته می شوند. 

  • ترازوی مایکرو

این ترازو را می توان یکی از دقیق ترین ترازوی موجود در جهان دسته بندی کرد. دقت ترازوی مایکرو بسیار بالاست و قادر به توزین بر اساس واحد میکروگرم می باشد. دقت سنجش در این گروه از ترازو ها بین 0.1 میکروگرم تا 1 میکروگرم است که بر اساس ظرفیت تعیین می شود. 

 

  • ترازوی تحلیلگر

این مدل از ترازو ها مشابه نمونه های ترازوی آنالیتیکال می باشند با این تفاوت که قادر هستند در کنار کار توزین به قابلیت های دیگر نظیر آنالیز (تحلیل‌هایی مبتنی بر ارائه آمار بر مبنای درصد یا نمایش نمودارهای میله‌ای و موارد مشابه)، محاسبه دانسیته یا چگالی و Dosing بپردازند. دقت در این مقیاس های توزین نیز مانند سایر مدل های ترازو آزمایشگاهی بستگی به ظرفیت دستگاه دارد. 

  • ترازوی رطوبت سنج

ترازوی رطوبت سنج برای اندازه گیری میزان رطوبت موجود در ماده بکار می رود. روش کار با ترازوی آزمایشگاهی رطوبت سنج بدین شکل می باشد که در ابتدا نمونه در ظرف توزین قرار می گیرد و رطوبت موجود در آن اندازه گیری می شود، سپس درب ترازو بسته شده و با فشردن دکمه، نمونه خشک می شود. در این زمان دستگاه دوباره نمونه را وزن می کند و وقتی آزمایش یه پایان رسید، رطبوت نمونه اولیه به طور خودکار محاسبه می گردد. 

روش کار با ترازوی دیجیتال آزمایشگاهی

  1. قبل از تورین لازم است تا برای مدتی دستگاه را در محیط قرار دهید تا دمای آن با محیط یکی شود. 
  2. در این مرحله ترازو را روشن کنید و در صورت نمایان شدن علامت Stable، ظرف را در محل تعیین شده بر روی دستگاه قرار دهید. 
  3. با دکمه ی Zero یا Tare ترازو را صفر کنید.
  4. بعد از صفر کردن ترازو، ماده را درون ظرف توزین قرار دهید تا وزن آن نمایش داده شود. 
  5. برای اندازه گیری دقیق تر لازم است تا در ابتدا وزن ظرف و سپس وزن ظرف و نمونه را همزمان با هم اندازه بگیرید تا از اختلاف این دو عدد، وزن نمونه اصلی به دست آید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی