فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

تیم ما شامل کارشناسان فروش ، بازرگانی و خدمات است که در سال 1391 شروع به فعالیت کرده است . زمینه فعالیت آل اسکیل شامل فروش و خدمات انوع سیستم های توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد . تخصص ما فروش انواع ترازو دیجیتال ، باسکول دیجیتال ، چرخ گوشت صنعتی ، کالباس بر و … است .
آل اسکیل به عنوان مجهز ترین فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی محصولات خود را با تضمین بالاترین کیفیت و بهترین قیمت ارائه می دهد . به منظور جلب رضایتمندی مشتریان محیطی را فراهم ساخته ایم تا با مراجعه حضوری به فروشگاه محصول مورد نیاز را خریداری نمایند همچنین برای آن گروه از مشتریان که امکان مراجعه حضوری ندارند فروش اینترنتی را فراهم ساخته ایم تا به صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت نمایند . ارسال کالا در این مجموعه در اسرع وقت صورت می پذیرد همچنین ارسال محصولات به سایر شهرها از طریق پست ، باربری ، تیپاکس ، حمل و نقل هوایی و سایر روش های ارسال صورت می پذیرد .
ساعت فعالیت کارکنان آل اسکیل همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از 8:00 صبح الی 17:00 میباشد . همچنین شما مشتریان عزیز می توانید در خارج از ساعات کاری با تلفن همراه درج شده در وب سایت در تماس باشید .

طبقه بندی موضوعی

اره استخوان بر چیست?

پنجشنبه, ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۰ ق.ظ

اگر در فروشگاه خود با گوشت تازه کار می کنید ، برای برش استخوان مطمئناً می توانید این کار را بصورت دستی انجام دهید ، گرچه وقت و تلاش زیادی نیاز دارد. اگر به دنبال جایگزین مؤثرتری هستید، یک اره برقی ممکن است پاسخگوی نیاز شما باشد. این دستگاه یک ابزار اصلی قصاب ها، صاحبان رستوران ها و مشاغل پذیرایی است بنابراین انتخاب یک دستگاه باکیفیت، راندمان شما را بالا خواهد برد.

اره استخوان بر دارای یک عمل برش بسیار قدرتمند است و مدل های با کیفیت آن از ایمنی بالایی بهرمند هستند. یکی دیگر از مزایای بزرگ این محصول این است که برش های تمیز و یکدست را به شما ارائه میدهد بنابراین می توانید اطمینان داشته باشید که گوشت، مرغ، ماهی و استخوان، بطور یکنواخت به مشتریان ارائه داده میشود. با استفاده از یکی از اره قصابی، تهیه غذا به طور چشمگیری جریان یافته و به شما امکان می دهد کالاهای گوشتی باکیفیتی را با افتخار در اختیار مشتریان خود قرار دهید.

انواع اره استخوان بر

هر اره استخوانی خصوصیات و فواید بی نظیر خود را دارد. اندازه اره هایی قصابی متفاوت هستند. هرچه اره بزرگتر باشد، بریدن قطعات بزرگ گوشت با دستگاه آسان تر است. به عنوان مثال می توانید یک مدل اره با ارتفاع 16.5 سانتی متر خریداری کنید که به شما امکان می دهد گوشت را تا ضخامت 16.5 سانتیمتر برش دهید. به دنبال چیزی بزرگتر هستید؟ با یک اره استخوانی به اندازه 18.2 و یا 20.4 سانتی متر می توانید قطعات گوشت را به ضخامت بیشتر برش دهید. اگر فقط برای برش های نازک گوشت به این دستگاه احتیاج دارید، بهتر است یک مدل کوچکتر را در نظر بگیرید که با فروشگاه شما و حجم کاریتان مناسب تر باشد.

نحوه استفاده از اره استخوان بر

قبل از شروع برش، ابتدا باید ارتفاع اره را تنظیم کنید تا مطابق با ارتفاع قطعه گوشت مورد نظر باشد. می توانید صفحه را در پشت اره بکشید تا ضخامت مورد نظر گوشت مورد نظر برای برش تنظیم شود. اره ماهی بر مجهز به نوعی اهرم هستند و نیاز است قبل از برش قطعات بزرگ، گوشت بر روی سطح پایه دستگاه قرار گیرد و جمع آوری می شود. سپس اهرم را پایین بیاورید تا بدین ترتیب تیغه با گوشت مورد نظرتان تماس بگیرد. در این مرحله می توانید دستگاه را فعال کنید. قطعه گوشتی را که با آن کار می کنید به آرامی فشار دهید. تا زمانی که یک تکه کامل با موفقیت بریده شود، به راحتی گوشت را به سمت تیغه فشار دهید. اگر کار خود را به اتمام رساندید، اگر نیازی به استفاده مجدد از آن ندارید ، دستگاه اره استخوان بر را خاموش کنید و از پریز برق جدا کنید.

 

فروشگاه آل اسکیل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی